Training

Je hebt geen idee hoe jouw ideale job eruit ziet. Je weet al helemaal niet binnen welke bedrijfscultuur je past. En je kan nooit beslissen of koppig zijn nu eigenlijk een zwakte is, dan wel een pluspunt. Dan is Crossbridge jouw ideale partner om je te helpen met jouw zoektocht!

Tijdens een intensieve tweedaagse trainingssessie zoeken we een antwoord op al jouw vragen en pakken we eventuele onzekerheden aan. Onder het waakzame oog van psychologen en erkende career coaches stomen we je klaar voor jouw zoektocht naar een job. Hoe doen we dit? Voor ons geen onpersoonlijke, gestandardiseerde persoonlijkheidstesten of kant-en-klare suggesties uit zelfhulpboeken. Nee, wat wij aanbieden zijn praktische oefeningen in kleine groepjes, praktische tips en nuttige individuele feedback. Verschillende uitdagende onderwerpen worden hierbij behandeld, zoals networking, zelfkennis, personal branding, bedrijfscultuur en de inhoud van verschillende functietitels. Je gaat zelf aan de slag om uiteindelijk met een concreet actieplan naar huis te trekken dat jou inzicht geeft in je competenties, persoonlijkheid, waarden en de bedrijfscultuur waarin jij je thuis voelt. Gewapend met een ijzersterk cv, een professioneel LinkedIn profiel en een stevige portie zelfvertrouwen en zelfkennis, ben je helemaal klaar om jouw zoektocht naar een job zelfzeker, professioneel en doordacht aan te pakken. Meer nog, je kan ook uitdagende vragen op een sollicitatiegesprek probleemloos aan en hebt daardoor een grote voorsprong ten opzichte van je medestudenten of andere sollicitanten.

Na het volgen van deze training, heb je recht op een gratis en individueel personal coaching gesprek bij ons op kantoor. We bekijken samen met jou je wensen en voorkeuren en gaan na welke werkgevers een goede match vormen. Als kers op de taart trachten we je te introduceren bij een geschikt bedrijf binnen ons uitgebreid netwerk.

Ben je op zoek naar professioneel advies om jouw zoektocht naar een nieuwe job succesvol te laten verlopen? Dan ben je bij Crossbridge aan het juiste adres!

Contacteer ons!