Crossbridge logo.png
FbGrijs.png
LinkedInGrijs.png
InstaGrijs.png

Summer schools

Tijdens deze interactieve Summer Schools delen onze enthousiaste Crossbridgers tips & tricks om je optimaal voor te bereiden op een succesvolle carrièrestart.

 

We nemen je mee doorheen het volledige proces: van het ontdekken van jouw sterktes en interesses, de kunsten van het netwerken en het opstellen van een uniek cv tot het succesvol doorlopen van alle stappen in het applicatieproces.

 

Bovendien word je opgenomen in onze young talent community en contacteren we je wanneer er een match is tussen een van onze partners en jouw unieke profiel.

Wat?

Interactieve workshops

Toegang tot myShortlist

Individuele CV screening

Matching met gepaste bedrijven

Professionele foto

Bites & drinks

Wanneer?

 

woensdag 28 augustus, 13u-18u

Nog slechts 7 plaatsen vrij!

Waar?

Crossbridge kantoor Leuven

Vital Decosterstraat 67A

3000 Leuven

Wat nadien?

Certificaat van deelname

&

Word opgenomen in onze

young talent community

"After the Crossbridge training sessions, I am now ready for the future and full of confidence."

Tess Desmecht - student Master after Master Multilingual Business Communications

What's in it for you?

interactieve workshops

Discover yourself

Alles begint bij het ontdekken van je ware ik en de wereld rondom jou. Uiteindelijk kun je pas de job van je dromen vinden als je weet wat die droom inhoudt. In deze fase kun je best even nadenken over de volgende vragen:

  • Wat zijn mijn core sterktes, interesses en vaardigheden?

  • Wat drijft me en geeft me energie?

  • Wat wil ik bereiken in mijn leven en in mijn carrière?

  • Wat bezorgt me stress?

  • In welk soort bedrijf en werkomgeving voel ik me thuis?

  • Welke job(s) past (passen) er bij mij?

  • ...

Boost your network

Wist je dat 70% van alle vacatures ingevuld worden via netwerken? Netwerken is veruit de beste manier om aan een nieuwe job te geraken. Door zowel online als offline professionele relaties te creëren en te onderhouden, kun je je carrière én je privéleven een boost geven.


LinkedIn is het grootste professionele netwerk, maar gebruik je het ook ten volle? Ben je je bewust van alle mogelijkheden die dit platform jou biedt?

Ontdek alles over netwerken tijdens deze interactieve workshop.

Build your brand

Hoe kun je opvallen bij potentiële werkgevers? Komt je lichaamstaal en je voorkomen overeen met wat je zegt? Hoe zien anderen jou?

Tijdens deze workshop leer je hoe je een sterke elevator pitch kan creëren en overbrengen. Door te leren hoe je je gewenste imago kunt vertalen in lichaamstaal, houding en kledij, zul je niet alleen je geloofwaardigheid verhogen, maar ook je kansen op succes tijdens je jobzoektocht.

Get the job

Hoe schrijf ik een cv dat opvalt? Hoe kun je je voorbereiden op een sollicitatiegesprek? Hoe pak je een telefonisch interview en online testen aan? Wat kun je verwachten tijdens een assessment?

Tijdens deze workshop geven we nuttige tips & tricks om je voor te bereiden op het sollicitatieproces en om zo de job van je dromen te krijgen.

 

toegang tot MYShortlist

In samenwerking met KU Leuven hebben we een online oriëntatieplatform ontwikkeld: myShortlist.


Deze innovatieve career coaching tool helpt jongeren om hun interesses, sterktes en waarden te leren kennen en biedt concreet carrière-advies.


Met behulp van 5 gespecialiseerde en aan elkaar gelinkte tests (die specifiek opgemaakt zijn voor pas afgestudeerden) neemt myShortlist hen mee op weg naar zelfkennis en biedt hen een persoonlijk overzicht van welke jobs het best bij hen passen. Het resultaat van myShortlist toont ook duidelijk aan met welke bedrijfscultuur en met welke werkomgeving hun persoonlijkheid best matcht.


Bovendien biedt het platform digitale coaching, inclusief voorbeelden en tips en tricks voor het bouwen van een personal brand (CV, LinkedIn, elevator pitch,…) en voor het perfecte interview (telefonisch, assessment, face-to-face interview, contractonderhandelingen, …).

 

Individuele CV screening

Wanneer je inschrijft voor onze Summer School, krijg je de mogelijkheid om jouw CV te laten screenen door één van onze Crossbridgers! 

 

Leg deze feedback samen met de tips & tricks die je tijdens de workshops krijgt en maak jouw eigen power CV! Want uiteindelijk verdient een unieke persoonlijkheid ook een uniek CV. 

 

PROFESSIONELE FOTO

Tijdens de Summer School krijg je de kans om een leuke, professionele foto te laten nemen die je kan gebruiken om jouw LinkedIn profiel en CV te boosten!

 

Na de Summer school

Certificaat van deelname:

Aan het einde van de summer school ontvang je een certificaat van deelname. Een mooie toegevoegde waarde voor je cv en LinkedIn profiel! 

 


Word opgenomen in onze young talent community:

Wanneer je deelneemt aan onze Summer School, krijg je ook toegang tot ons online oriëntatieplatform myShortlist. Hierdoor word je automatisch opgenomen in onze young talent community en contacteren we jou wanneer er een match is tussen jouw unieke profiel en een openstaande functie bij een van onze partners. Aan de hand van jouw persoonlijke myShortlist outcome, gaan we na welke functies en bedrijfsculturen écht bij jou passen op basis van jouw interesses, skills, etc. 

Bites & Drinks

De Summer School op 28 augustus wordt afgesloten met een receptie. 

READY, set, go!