Crossbridge logo.png
FbGrijs.png
LinkedInGrijs.png
InstaGrijs.png

Marketing intern

Leuven

Crossbridge...

… is een vertrouwenspersoon en raadgever van zowel getalenteerde jongeren als bedrijven
… helpt laatstejaarsstudenten en young professionals hun (eerste) droomjob te vinden
… helpt bedrijven het juiste jonge talent aan te trekken

Kortom, Crossbridge is de brug tussen jong talent en bedrijven!

 

Crossbridge is een pionier in coaching-, recruitment- en HR-consulting die zich uitsluitend focust op laatstejaarsstudenten en pas afgestudeerden. Waarom? Omdat wij steevast geloven in jong talent! Hierdoor beschikt Crossbridge over een uitgebreide pool aan uitzonderlijk jong talent. Samen met hen gaan we op zoek naar de juiste werkgever.

Tegelijkertijd werken we nauw samen met een brede waaier aan bedrijven. Om de noden van onze klanten te vervullen, gaan we voor niets minder dan een perfecte balans tussen hun rekruteringsnoden enerzijds en de competenties, attitude en ambitie van jonge talenten anderzijds.

Wat ga je doen?

Je takenpakket bestaat o.a. uit het bedenken en uitwerken van on- en offline marketing acties voor Crossbridge en voor ons digitaal oriëntatieplatform myShortlist. Je staat ook in voor het voeden van onze social media kanalen met boeiende content. Daarnaast krijg je ook de kans om bij te dragen aan business development door campagnes te creëren afgestemd op de noden van onze klanten.

Wie ben jij?

Je bent een communicatieve, creatieve duizendpoot met een passie voor social media & marketing en kennis van de 'online habitat' van jongeren. 

Je bent 2 dagen per week beschikbaar gedurende het eerste semester van het academiejaar 2019-2020.

Wat bieden wij?

We bieden jou een uitdagende stage, met een variatie in verantwoordelijkheden, taken en projecten en dit in een warme en uitdagende omgeving waarin we bouwen aan de toekomst van jongeren. 

 

  • Veel ruimte voor initiatief. Die gekke ideeën van je.? Laat ze maar komen!

  • Een zeer informele werkomgeving, je “thuis-weg-van-huis”, in een fantastische werkomgeving te midden van vele andere innovatieve bedrijven

  • Collega’s met een enorme drive en energie én een aanstekelijk enthousiasme die jou heel graag veel bijbrengen.

Interesse?

Stuur je CV en motivatie naar Annelien@crossbridge.be!