Crossbridge logo.png
FbGrijs.png
LinkedInGrijs.png
InstaGrijs.png

HR intern

Gent

Crossbridge...

… is een vertrouwenspersoon en raadgever van zowel getalenteerde jongeren als bedrijven
… helpt laatstejaarsstudenten en young professionals hun (eerste) droomjob te vinden
… helpt bedrijven het juiste jonge talent aan te trekken

Kortom, Crossbridge is de brug tussen jong talent en bedrijven!

 

Crossbridge is een pionier in coaching-, recruitment- en HR-consulting die zich uitsluitend focust op laatstejaarsstudenten en pas afgestudeerden. Waarom? Omdat wij steevast geloven in jong talent! Hierdoor beschikt Crossbridge over een uitgebreide pool aan uitzonderlijk jong talent. Samen met hen gaan we op zoek naar de juiste werkgever.

Tegelijkertijd werken we nauw samen met een brede waaier aan bedrijven. Om de noden van onze klanten te vervullen, gaan we voor niets minder dan een perfecte balans tussen hun rekruteringsnoden enerzijds en de competenties, attitude en ambitie van jonge talenten anderzijds.

Wat ga je doen?

Kom ons team versterken als stagiair en leer zo alle kneepjes van het vak, zijnde van het selectie- en rekruteringsproces en het coachen van jongeren. Je krijgt inzicht in de verschillende rekruteringstechnieken, je leert een rekruteringsstrategie opzetten, een targetlist opmaken en met  search tools zoals LinkedIn werken. Hierna leg je contacten met potentiële kandidaten. Je voert een eerste telefonische screening door en beslist welke kandidaten worden uitgenodigd voor een gesprek. We geven je tevens de kans een aantal interviews mee te volgen, zodat je aansluitend leert een kandidaat te beoordelen. Je maakt ook zelf kandidatenrapporten op. 

Ook het contact met jongeren is zeer belangrijk, daarom word je als stagiaire mee ondergedompeld in het luik van workshops, CV screenings… Binnen de voorbereiding van deze workshops denk je actief mee over de presentatie. De mogelijkheid om deze workshops zelf ook te volgen geeft je een extra verrijking in je kennis omtrent solliciteren.

 

Ad hoc, afhankelijk van de business noden, komen er nog heel wat andere zaken op je af : contacten met bedrijven en academische wereld, intake-gesprekken met young graduates, optimalisatie rapporten en jobdescriptions, enz.

Wie ben jij?

  • Je neemt graag initiatief en bent pro-actief

  • Teamspirit en openheid zijn belangrijk

  • Je bent communicatief

  • Mensen en HR zijn helemaal je “dada”

  • Je herkent je in ons “DNA” : ownership, transparantie, social responsibility en excellentie zijn enkele van onze waarden.

 

Je bent minstens 4 dagen per week beschikbaar gedurende het eerste semester van het academiejaar 2019-2020.

Wat bieden wij?

We bieden jou een uitdagende stage, met een variatie in verantwoordelijkheden, taken en projecten en dit in een warme en uitdagende omgeving waarin we bouwen aan de toekomst van jongeren. 

 

  • Veel ruimte voor initiatief. Die gekke ideeën van je.? Laat ze maar komen!

  • Een zeer informele werkomgeving, je “thuis-weg-van-huis”, in een fantastische werkomgeving te midden van vele andere innovatieve bedrijven

  • Collega’s met een enorme drive en energie én een aanstekelijk enthousiasme die jou heel graag veel bijbrengen.

Interesse?

Stuur je CV en motivatie naar Charline@crossbridge.be!