Crossbridge logo.png
FbGrijs.png
LinkedInGrijs.png
InstaGrijs.png

Business Traineeship (Logistics & Operations)

General

Hoogstraten (Antwerpen)

Graduate

---------  Where will you work? 

Het bedrijf in kwestie is een snelgroeiende en internationale speler in de import en productie van exotische groenten en fruit! Ook voorzien ze logistieke totaaloplossingen op maat: kwaliteitscontrole, opslag en verpakking behoren tot hun core business. Hun missie is om gedurende het hele jaar gezonde fruit en groenten van topkwaliteit te kunnen aanbieden.

Ze leveren aan de grootste Europese supermarktketens & groothandelaars en gaan steevast voor samenwerking, duurzaamheid en klantgerichtheid. Zo zijn ze vanuit de Antwerpse en Rotterdamse haven gekend voor hun kwaliteit en service die ze dagdagelijks bieden.

Dit dynamisch en innovatief team telt intussen meer dan 150 personen en is actief is 24 landen. Momenteel zijn ze op zoek naar enthousiaste youngsters om hun bedrijf te versterken.

---------  What will you do?

Ben je net afgestudeerd en klaar voor jouw eerste stappen in het bedrijfsleven? Dan biedt dit traineeship de ideale first step in jouw carrière! Als trainee bij deze internationale speler help je mee bij het bedenken, in gang zetten en implementeren van veranderingen binnen de werking van het Warehouse en Operations Team.

In een eerste fase ga je als trainee 6 tot 12 maanden meewerken binnen de afdelingen Warehouse en Operations. Deze praktijkervaring biedt jou de ideale kans om alle processtappen in de productie eigen te maken en zorgt ervoor dat je nóg beter inhoudelijk op de hoogte bent van het reilen en zeilen. Vanaf de eerste dag draai je volledig mee en kan je jouw bedenkingen en ideeën delen met de Production Manager. Daarnaast ondersteun je deze met het plannen, organiseren, coördineren en bijsturen van de activiteiten & teams en volg je nauwgezet de productieresultaten op.

Ook ga je de dagelijkse Warehouse-activiteiten van de fruit- en groentenlijnen organiseren, opvolgen en optimaliseren. Hierbij doorloop je ook alle processtappen (order picking, voorraadbeheer, laden en lossen, technisch onderhoud, packing, …) in de praktijk, zodat je inhoudelijk op de hoogte bent en oplossings- en optimalisatiegericht kan meedenken.

 

In de tweede fase van het traineeship krijg je de kans om een aantal uitdagende projecten voor je rekening te nemen. Dit kan gaan van het optimaliseren van de productieverdeling tot het onder de loep nemen van het bestaand ERP systeem. Overal zijn er uitdagende projecten te vinden waarin jij je kunt vastbijten!
 

---------  Who are you?

We zijn er zeker van dat je gemotiveerd bent, maar daarnaast is het ook belangrijk dat je…

 • in het bezit bent van een Masterdiploma en analytisch kan meedenken;

 • hands-on bent ingesteld en zin hebt om ervaring op te doen in de praktijk;

 • stressbestendig bent en graag probleemoplossend meedenkt in een snel veranderende markt;

 • steeds de noden van de klant in het achterhoofd houdt;

 • een oog hebt voor het optimaliseren van productie-activiteiten;

 • sterk bent in connecties leggen en het overtuigen van mensen;

 • vlot kan communiceren in het Nederlands en Engels.
   

---------  What do they offer? 

Naast de kans om te werken in een internationale omgeving, bieden ze ook…
 

 • een competitief salaris en bedrijfswagen;

 • hospitalisatie-, groep- en gewaarborgde inkomensverzekering;

 • maaltijdcheques;

 • een smartphone;

 • enthousiaste collega’s in een positieve en geëngageerde werkomgeving;

 • een traineeship met tal van groei- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Are you up for a new challenge?

Apply now!