Crossbridge logo.png
FbGrijs.png
LinkedInGrijs.png
InstaGrijs.png

Commercieel Traineeship

Sales

Antwerpen

Graduate

---------  Where will you work? 

Deze financiële instelling helpt hun klanten bij de systematische opbouw, het beheer en bescherming van hun vermogen op hun eigen kenmerkende manier. Ze bieden hun klanten alles wat ze nodig hebben, maar ook énkel wat ze nodig hebben. Zo zijn er géén productdoelstellingen en wordt er altijd vertrokken vanuit de behoefte van de klant. Klanten vertellen hen dat ze net die persoonlijke relatie met hun Account Manager appreciëren.

 

Persoonlijk contact met klanten, maar ook met collega’s, is daarom zo belangrijk. Je zal werken binnen een warme bedrijfscultuur. Recent ontving deze instelling de prijs van Great Place to Work. De vlakke structuur en directe communicatielijnen bieden heel wat ruimte voor jouw persoonlijke inbreng, waarvan de impact ook rechtstreeks zichtbaar is. Ook digitaal word je uitstekend ondersteund, maar online blijft een hulpmiddel – geen doel. Hoe performanter de technologie, hoe crucialer de rol van jouw persoonlijke aanpak en de relatie met klanten wordt.

---------  What will you do?

Als Commercieel Trainee doorloop je een opleidingsperiode van 2 jaar en bouw je stapsgewijs de eindverantwoordelijkheid op naar een eigen klantenportefeuille. Zo zal je initieel in een commercieel ondersteunende rol werken door collega Account Managers op verschillende vlakken bij te staan. Je bouwt op deze manier niet alleen een mooie bancaire expertise op maar zo leer je ook onze doelgroep zeer goed kennen.

 

Na je opleidingsperiode groei je door tot Account Manager en word je verantwoordelijk voor de opvolging en uitdieping van een bestaande portefeuille. Je bekijkt samen met hen hoe je hun vermogenssituatie kan optimaliseren en je begeleidt hen met persoonlijk advies op maat. Daarnaast prospecteer je, geruggensteund door een sterke marketingstrategie, bij vrije beroepen of ondernemers.

 

Zo word je de vertrouwenspersoon van een selecte groep professionals die zeer hoge verwachtingen hebben qua advies, zowel privé als professioneel, hun leven lang.

---------  Who are you?

We zijn er zeker van dat je gemotiveerd bent, maar daarnaast is het ook belangrijk dat je…

 • een masterdiploma behaalde, liefst in een economisch domein;

 • klantgericht bent en een focus houdt op de langetermijnrelatie;

 • resultaatsgericht bent: targets schrikken je niet af;

 • een teamplayer bent: je werkt graag in team en boekt graag samen met collega’s successen;

 • flexibiliteit biedt en autonomie apprecieert;

 • van prospecteren en pionieren houdt;

 • vloeiend Nederlands spreekt.

---------  What do they offer? 

 • Een competitief maandloon

 • Familiale bedrijfssfeer met een persoonlijke aanpak op vlak van coaching

 • Hospitalisatie-, invaliditeits- en groepsverzekering

 • Tal van extra-legale voordelen (iPhone, bedrijfswagen, tankkaart, maaltijdcheques,…)

 • ...

Are you up for a new challenge?

Apply now!