Crossbridge logo.png
FbGrijs.png
LinkedInGrijs.png
InstaGrijs.png

Internal Account Manager

Sales

Aalst

Graduate or Young Professional

---------  Where will you work? 

Onze partner is een dynamische organisatie in volle groei. Het familiebedrijf heeft als core business de distributie van IT- en telecomproducten en -diensten in de Benelux en Frankrijk. Het hoofdkantoor van deze commerciële speler is gelegen in Nederland (Eindhoven) en hun Belgische vestiging bevindt zich in Aalst. Deze innovatieve organisatie telt 450 collega’s en levert alle wereldwijde topmerken aan bijna alle IT-resellers en -retailers in de Benelux.

 

De familiale cultuur is sterk aanwezig. Alle collega’s leven dan ook sterk naar hun waarden: de klant staat voorop, ze zijn flexibel, autonoom, informeel, daadkrachtig en slagvaardig. Ze stimuleren je carrièretraject en ondersteunen je als je opleidingen of trainingen wilt volgen om je verder te ontwikkelen.

Kortom, je komt in een klantgerichte, commerciële en gedreven organisatie terecht, waarbij team work centraal staat: samen worden grenzen verlegd en worden er steeds nieuwe uitdagingen aangegaan!

---------  What will you do?

Hoe ziet jouw dag eruit?

Goeiemorgen! Je komt binnen op je afdeling en je collega vraagt of je alvast een kop koffie (of thee) wilt. Leuk, want zo krijg jij de tijd om je computer op te starten en je collega van een andere afdeling bij te praten over gisteren. Je hebt namelijk van je klantrelatie gehoord dat er vandaag een deal gaat vallen op 100 computers uit jouw business unit en 50 printers uit die van je collega! Nu is het aan jullie om ervoor te zorgen dat deze deal gaat vallen. Je werkt de mailboxen waarvoor je verantwoordelijk bent bij en belt nog een klant na die een vraag had over een uitlevering.  

 

Het is tijd voor pauze en je hebt vandaag geen zin om naar buiten te gaan. Met een aantal collega’s speel je daarom een wedstrijdje tafelvoetbal.  Dit vind je leuk, want je houdt wel van een beetje gezonde onderlinge strijd! Na de pauze heb je een meeting met de productmanagers die de acties en strategie voor de komende periode aan je team presenteren. Ondertussen ben jij al aan het bedenken welke klanten hier mogelijk geïnteresseerd in zijn en je neemt je voor om deze de komende week te gaan bellen. Na deze meeting neem je contact op met de klant die je deze ochtend hebt gesproken. Samen met je collega en in overleg met de leveranciers ben je tot een mooie offerte gekomen en deze leg je voor aan de klant. Deal! Je verzamelt alle benodigde gegevens en stuurt deze door naar Business Operations, die er voor zorgen dat de order wordt verwerkt.

 

Aan het einde van de middag bekijk je de orderintake van de dag. De deal die je vandaag hebt gesloten staat er tussen en je ziet dat je collega’s het ook goed hebben gedaan. Je teamleider geeft je gehele team nog een complimentje en vertelt dat als deze lijn wordt voortgezet, er aan het einde van de maand een mooie bonus aan gaat komen.

Wat zal je doen?

 • Je stelt offertes op en bent verantwoordelijk voor de opvolging hiervan. Het is aan jou om te zorgen dat deze offertes ook daadwerkelijk orders worden;

 • Je bent het aanspreekpunt voor jouw klanten en onderhoudt de relaties;

 • Je gaat de uitdaging aan om (nieuwe) klanten te binden;

 • Je beantwoordt per mail of telefoon vragen van klanten;

 • Je werkt goed samen met je collega’s (Account Managers, Product Managers, ...).

---------  Who are you?

We zijn ervan overtuigd dat je commercieel ingesteld bent, maar daarnaast het is ook belangrijk dat je:

 • Een masterdiploma behaalde en een eerste ervaring hebt opgedaan in een commerciële rol;

 • Proactief werkt en graag initiatief neemt: je hebt oog voor het verbeteren van processen;

 • Energie krijgt van het behalen van resultaten, hiervoor volg je dan ook alle commerciële kansen nauw op;

 • Communicatief bent: klanten contacteren en bijstaan is helemaal jouw ding;

 • Een sterke interesse hebt in technologie;

 • Flexibel bent en een positieve mind-set hebt: problemen zie je als opportuniteiten;

 • Leergierig bent en graag op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen;

 • Vlot Nederlands spreekt. Een goede mondelinge kennis van Frans is een sterke plus.

---------  What do they offer? 

 • Uitdagende rol met een variatie aan verantwoordelijkheden;

 • Leuk en dynamisch team, met verschillende teamactiviteiten (bv. maandelijks teamontbijt)

 • Doorgroeimogelijkheden;

 • Salarispakket met extralegale voordelen, extra verlofdagen en bonussen;

 • Vlot te bereiken locatie: vlak langs de E40 (Brussel – Gent).

Are you up for a new challenge?

Apply now!