Junior Account Manager Brussel, Banksector

Deze bank gaat volop voor de groei en investeert in nieuw commercieel talent. Ze bieden enthousiaste en gedreven juniors de mogelijkheid om snel bij te leren en hun kennis meteen in praktijk om te zetten.

Voor hun kantoor in Brussel zijn ze op zoek naar een Junior Account Manager.

 

Functie

Als Junior Account manager doorloop je eerst een opleidingsperiode en bouw je stapsgewijs eindverantwoordelijkheid op naar een cliëntenportefeuille. Zo zal je initieel ook een commercieel ondersteunende rol spelen door cliënten en collega account managers op verschillende vlakken bij te staan. Je bouwt op deze manier niet alleen een mooie technische expertise op maar zo leer je ook hun doelgroepers zeer goed kennen.

Na je opleidingsperiode groei je door tot account manager en word je verantwoordelijk voor de opvolging en uitdieping van een bestaande portefeuille van doelgroepcliënten. Je bekijkt samen met hen hoe je hun vermogenssituatie kan optimaliseren en je begeleidt hen met persoonlijk advies op maat.

Daarnaast prospecteer je, geruggensteund door een sterke marketingstrategie met bewezen succes, proactief en doelgericht bij beoefenaars van een vrij beroep of ondernemers die je overtuigt om cliënt te worden.

Zo word je de vertrouwenspersoon van een selecte groep professionals die zeer hoge verwachtingen hebben qua advies, zowel privé als professioneel, hun leven lang. Dit alles in een voortdurend wisselende omgeving. Het is precies deze uitdaging die hun account managers het meest motiverend vinden in hun job.

 

Profiel

  • Je hebt een master in een economische richting
  • Je bent relatiegericht, commercieel en bovendien assertief
  • Je houdt ervan om te prospecteren en te pionieren
  • Je bent teamgeoriënteerd, houdt ervan om samen te werken en samen met collega's resultaten te boeken
  • Je bent goed tweetalig, dit gezien je contacten met zowel Franstalige als Nederlandstalige cliënten

 

Aanbod

Zij stellen alles in het werk om jouw competenties op de allerbeste manier te laten ontwikkelen. Je mag rekenen op een motiverende omkadering en gerichte coaching, in lijn met je ritme en persoonlijke stijl.

Naast je vast maandloon bieden zij je een aantal extralegale voordelen zoals een groepsverzekering, maaltijdcheques, iPhone en bedrijfswagen. Na het doorlopen van het opleidingstraject tot account manager, bieden ze jou bovendien een zeer aantrekkelijke en resultaatsgebonden variabele verloning.

 

Interesse?

Stuur je CV naar Crossbridge: marleen@crossbridge.be

Solliciteer nu!