Relatiebeheerder Turnhout, Banksector

Bedrijf

Onze klant is een vermogensbegeleider voor particulieren. Met een langetermijnvisie begeleidt zij haar klanten in de opbouw, het beheer en de bescherming van hun vermogen zodat hun klanten een zorgeloze financiële toekomst tegemoet gaan na hun actieve carrière. Daarbij blijft de bank trouw aan 80 jaar traditie van eenvoudige en transparante producten, in een cultuur van voorzichtigheid en persoonlijke aanpak.

In hun kantoor in Turnhout gaan ze voluit voor groei. Daarom zoeken ze bijkomend een relatiebeheerder die hieraan wil meewerken om samen sterke concepten in de markt zetten.

 

Functie

Als relatiebeheerder bouw je een eigen cliëntenportefeuille op door actieve prospectie. Hieraan besteed je zo'n 50% van je tijd. De overige 50% gaat naar het beheer en uitdiepen van bestaande cliënten die je stelselmatig overneemt van collega’s. Geruggensteund door een sterke marketingstrategie overtuig je geïnteresseerden om cliënt te worden, volg je deze op en bouw je je portefeuille uit met als doel een rendabele groei te realiseren. Voor al je cliënten blijf je de verantwoordelijkheid behouden. Zo word je de vertrouwenspersoon van een selecte groep cliënten die hoge verwachtingen hebben qua advies. Je organiseert netwerkactiviteiten en neemt er ook aan deel.

 

Profiel

  • Je hebt een master- of minimum bachelordiploma met 3 tot 5 jaar relevante verkoopservaring
  • Je houdt ervan om te prospecteren en aan de kar te trekken
  • Je bent veerkrachtig en put energie uit successen
  • Je bent relatiegericht en commercieel en bovendien voldoende assertief om hun doelgroepcliënteel aan te spreken en hen professioneel advies te verlenen ;
  • Je houdt ervan om ieder cliëntencontact te benutten om de cliëntentevredenheid te verhogen
  • Pionieren binnen een snel vernieuwende organisatie die je ruimte biedt, is voor jou een extra dimensie
  • De voertaal voor deze vacature is het Nederlands.

 

Aanbod

Vanaf je eerste dag bij deze bank stellen ze alles in het werk om jouw competenties op de allerbeste manier te laten ontwikkelen. Je mag rekenen op een motiverende omkadering en gerichte coaching, in lijn met je ritme en persoonlijke stijl. Tijdens je opleidingstraject ben je reeds actief en ontwikkel je jouw eigen portefeuille, waarbij je ambitieuze commerciële doelstellingen haalt.

Zij bieden je een aantrekkelijk loonpakket met heel wat extralegale voordelen (o.a. iPhone, iPad, bedrijfswagen, aandelenoptieplan, … ). Je sluit gratis aan op hun hospitalisatie-, invaliditeits- , overlijdens- en groepsverzekering. 

 

Interesse?

Stuur je CV met motivatiebrief naar Crossbridge, marleen@crossbridge.be 

Solliciteer nu!